PERISIAN PERAKAUNAN

PRODUK PERISIAN KAMI

Salah satu produk yang paling hangat dalam pasaran kami.

PERISIAN PERAKAUNAN BAGI USAHAWAN KECIL

PERISIAN PERAKAUNAN BAGI USAHAWAN KECIL

Mudah anda cuma perlukan masukkan data-data transaksi penerimaan dan pembayaran diruangan yang disediakan DAN SECARA AUTOMATIK perisian tersebut akan melakukan kemasukan data ke item-item Untung rugi dan Kunci Kira kira.

Format Microsoft Excell (.xls)
Harga RM20.00


n perakauanan dalam bentuk Excell kami di reka khas bagi usahawan dan para perniaga yang masih tercari-cari cara merekod akaun dan dokumen anda perniagaan anda selama ini. resit anda berterabur? bank anda tidak balance?
jangan susah hati kami ada caranya..PERISIAN PERAKAUNAN DALAM BENTUK EXCELL KAMI ..mudah di gunakan ..tidak perlu install apa2 program boleh digunakan terus.
anda hanya perlu masukkan data ke kolum yang disediakan kemudian data akaun atomotik ke imbangan duga dan untung rugi anda.
di datangkan dalam bentuk bulanan dan tahunan.
juga disediakan penyata penyesuaian bank bagi kemudahan anda merekod keluar masuk cek anda.
kini katakan selamat tinggal kepada:
...KERANI AKAUN
... KURSUS AKAUN YANG TINGGI YURANNYA...
... TIADA KEMAHIRAN PERAKAUNAN.....
HANYA RM 25 ANDA MAMPU UBAH TRANSAKSI AKAUN ANDA...

2 comments:

@giggles kids shop said...

salam....sy telah memulakan perniagaan baju baby dan kanak2 ...sy memerlukan akaun yg lebih teratur dr yg sedia ada skarang. sy amat berminat dgn post yg diatas .hrpdpt bantu sy...email sy giggleshop12@yahoo.com ....tq

KNP Network Ent said...

assalamualaikum.. saya berminat untuk beli PERISIAN PERAKAUNAN BAGI USAHAWAN KECIL untuk perniagaan saya... bagaimana saya boleh transaksi dengan tuan?

dg0146000690@gmail.com

terima kasih..

Post a Comment